Vrijwilligers

De Haagse Tuinbank is voor en door liefhebbers van groene initiatieven opgezet. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers en dat we altijd nog wel een paar extra handen kunnen gebruiken. Is de Haagse Tuinbank misschien ook iets voor jou?

Wat zoeken we?

  • versterking van ons bestuur. Iedereen die zijn of haar kennis en ervaring op bestuurlijk niveau wil delen is van harte welkom.

  • mensen die groeninitiatieven gaan bezoeken en mee willen helpen om de problemen, wensen of verlanglijstjes in het veld te inventariseren

  • vrijwilligers die ingewerkt willen worden in de materie van subsidies, reglementen en convenanten, zodat ze samen met een bestaand of nieuw groeninitiatief kunnen werken aan correcte en passende aanvragen of documenten. 

  • mensen met groene vingers die het leuk vinden om anderen te helpen bij het opzetten en inrichten van een groeninitiatief. Dat kan mondeling zijn, maar bijvoorbeeld ook in tekeningen. Altijd samen mét de initiatiefnemers natuurlijk. 

Denk je dat je iets kunt betekenen voor de Stichting en de doelgroep? Neem dan gewoon eens contact op. Vooral in deze opstartfase kunnen we elk ingevuld uurtje goed gebruiken.

Een berichtje via de contactpagina is de beste manier, en vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.